Klanten getuigenissen

Zeer diverse en verbazingwekkende verzameling zepen en gels. Ik ben verliefd op de Donna-collectie!

Mahnaz P., 11 okt.'20
Ylang ylang bodybutter

Ik heb veel jeuk en vooral eczema op mijn buik en in mijn haar. Op jullie aanraden gebruik ik de amandel- en jojobaolie en de douchecrème. De jeuk is volledig weg. De White Ylang bodybutter gebruik ik 's morgens en 's avonds. Dankzij jullie producten, heb ik mijn afspraak bij de dermatoloog kunnen afbellen!

Jeanine T., 23 feb.'20
plantaardige handcrèmes vegan

Omdat ik zo veel met klei werk drogen mijn handen snel uit, tot diepe klove toe. Dankzij de Bubbles at Home beschermende handcrème zien en voelen ze al veel beter aan. De handige tube kan je helemaal leegknijpen. Nog steeds droge handen? Deze crème is een aanrader!

FaB Pottery, België, 5 februari '20

Mijn dochter van 3 heeft eczema en de Dode Zee modder zeep helpt haar echt. Binnen de 2 dagen was haar eczema weg. Gelukkig is dat nu voorbij. Nogmaals hartelijk dank en ik zal dit zeker ook aan andere moeders doorgeven.

Mevr. K., Nederland, 26 juni'19
natural soap with organ oil

Wat is de prijs van jullie argan zeep? We bezochten jullie in 2013 en konden jullie zeep maar niet vergeten! Ze is geweldig! Wat zijn de verzendkosten om ze naar Atlanta Georgia op te sturen?

Bubbles at Home: Waaw! Bedankt. De verzendkosten vind je onderaan bij de verzendinfo.

Mikki R, USA, 15 april'19
argan soap

Ik ben helemaal weg van jullie arganolie zeep. In de winkel kreeg ik uitstekend advies voor mijn (acné)gevoelige huid. Nauwelijks 3 maanden later heb ik minder huidvlekken en zijn de littekens van mijn tieneracné afgenomen.

Alexander E, Engeland, 14 maart '19
coffret cadeau anti-acné

Begin september kocht ik bij jullie de box met anti-acné en Dode Zee modder zeep Ik ben super tevreden! Mijn acné is zo goed als weg en de roodheid is ook fel verminderd, ook voelt mijn huid minder vettig aan. 

België, 7 Nov.'18

We kochten Dode Zee modder zeep en enkele andere cadeautjes. Ik 57 jaar maar had nog steeds last van acné tot ik jullie zeep begon te gebruiken. Een wondermiddel! Na enkele maanden nog slechts 1 klein vlekje! Het bleek ook te helpen bij een vriendin die last had van een vervelende allergie. Online bestellen is eenvoudig en de service excellent.

Ann, Facebook, 14 & 17 jan.'19
Anti-acné zeep

Ongeveer een jaar geleden kochten we zeep met een lichte ei-geur voor onze 16 j oude huid (beetje vettig, enkele zwarte puntjes en vlekken) Deze zeep helpt echt heel goed. Kan je ze naar London opsturen. 

Bubbles at Home: "Natuurlijk!"

Sarah, Engeland, okt.'12
Shampoo met Dode Zee zout en Kanuka olie

Ik gebruik dagelijks voor mijn haar Dode Zee zout en Kanuka olie shampoo. Ik ben erg onder de indruk van de resultaten. Sinds ik de shampoo gebruik is mijn hoofdhuid minder droog en heb ik nauwelijks nog jeuk. Ik kan deze producten ten zeerste aanbevelen. Ik gebruik ze ondertussen meer dan 3 maanden.

Karin, Duitsland, sep.'15
Conditioner met Dode Zee zout, Jojobaolie en aloë vera extract

Beste,
Hierbij mijn bevindingen over de conditioner:
Verdelen: zeer goed, uitspoelen: uitstekend en gemakkelijk, irritaties of allergische reacties: geen, resultaat: haren duidelijk minder droog en aangenaam zacht. Minder jeuk van de hoofdhuid. Besluit: ook al was de tijd voor het gebruik beperkt, voelde ik een duidelijke verbetering. 

Dr. Rühs, Duitsland, sep.'15
Shampoo met Dode Zee zout en Kanuka olie

Bij toeval belandden we een jaar geleden in jullie winkel in Brugge. Daar werd me Dode Zee shampoo geadviseerd. Sinds een jaar gebruik ik alleen nog die shampoo. En ik heb geen medicinale producten meer nodig gehad. Geweldig! Ik ben er reusachtig blij mee.

Anoniem, nov ´17

Pages